View Single Post
Vechi 25.03.2012, 23:28:41
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
Buna am o situatie neplacuta la serviciu!... Sfatuiti-ma ce sa fac ? Cum vedeti voi esirea din situatia creata?
Daca eu ma pun sub ascultarea lor si fac exact cum imi vor spune ei am vreo vina in fata lui Dumnezeu?
Sandu, daca constiinta ta te mustra este un lucru bun. Iti voi descrie o istorioara adevarata intamplata in viata unui crestin. Acesta, vanzator la un magazin de matasuri, a fost "invatat" se seful lui ca atunci cand masoara matasea in vederea vanzarii ei sa o intinda cat se poate de mult. Crestinul nostru, pus in fata acestei situatii a raspuns: "Domnule, matasea se poate intinde dar constiinta mea nu." Pentru crestinul nostru nu a contat mai mult faptul ca ramane fara servici ci a contat ca numele lui ramane scris in Cartea Vietii.

Sandu, fii pe pace, Dumnezeu caruia alegi sa Ii slujesti astfel va fi cu tine in orice incercare. Increde-te in Dumnezeu mai departe, pastreaza o constiinta curata inaintea Lui, si El va fi cu tine.

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
Poate fi aceasta e o solutie: daca banii necurati ii dau bisericii sau saracilor?
Biblia spune "Tot ce nu vine din incredintare e pacat." (Rom.14:23)

Daca te ajuta iti pot da exemplul meu personal. Eu am ales sa parasesc o afacere profitabila impotriva careia insa, constiinta mea avea mereu "ceva de spus". Am abandonat acel castig destul de consistent in favoarea pacii si a linistii sufletesti. Pacea din inima pe care ti-o da umblarea cu Hristos in curatie este un castig care nu se poate compara cu nici o bogatie de pe acest pamant.
Roaga-te, cere-I Domnului Iisus sa iti dea lumina si calauzire in viata ta ca sa Il urmezi cu un cuget curat. Negresit ca Domnul va onora o astfel de cerere.

Si Bunul nostru Dumnezeu sa iti ajute la aceasta. Amin.

Last edited by ucenic; 26.03.2012 at 09:12:02.
Reply With Quote