Citat:
În prealabil postat de Sanduu
Buna am o situatie neplacuta la serviciu!... Sfatuiti-ma ce sa fac ? Cum vedeti voi esirea din situatia creata?
Daca eu ma pun sub ascultarea lor si fac exact cum imi vor spune ei am vreo vina in fata lui Dumnezeu?
|
Sandu, daca constiinta ta te mustra este un lucru bun. Iti voi descrie o istorioara adevarata intamplata in viata unui crestin. Acesta, vanzator la un magazin de matasuri, a fost "invatat" se seful lui ca atunci cand masoara matasea in vederea vanzarii ei sa o intinda cat se poate de mult. Crestinul nostru, pus in fata acestei situatii a raspuns: "Domnule, matasea se poate intinde dar constiinta mea nu." Pentru crestinul nostru nu a contat mai mult faptul ca ramane fara servici ci a contat ca numele lui ramane scris in Cartea Vietii.
Sandu, fii pe pace, Dumnezeu caruia alegi sa Ii slujesti astfel va fi cu tine in orice incercare. Increde-te in Dumnezeu mai departe, pastreaza o constiinta curata inaintea Lui, si El va fi cu tine.
Citat:
În prealabil postat de Sanduu
Poate fi aceasta e o solutie: daca banii necurati ii dau bisericii sau saracilor?
|
Biblia spune
"Tot ce nu vine din incredintare e pacat." (Rom.14:23)
Daca te ajuta iti pot da exemplul meu personal. Eu am ales sa parasesc o afacere profitabila impotriva careia insa, constiinta mea avea mereu "ceva de spus". Am abandonat acel castig destul de consistent in favoarea pacii si a linistii sufletesti. Pacea din inima pe care ti-o da umblarea cu Hristos in curatie este un castig care nu se poate compara cu nici o bogatie de pe acest pamant.
Roaga-te, cere-I Domnului Iisus sa iti dea lumina si calauzire in viata ta ca sa Il urmezi cu un cuget curat. Negresit ca Domnul va onora o astfel de cerere.
Si Bunul nostru Dumnezeu sa iti ajute la aceasta. Amin.