View Single Post
Vechi 26.03.2012, 09:48:20
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Asta spune tot:
ce spune? unde este misoginismul meu? as spune ca iubesc femeile, insa si asta cred ca ar fi interpretata in fel si chip, asa ca ma abtin!
credeti ca cineva va ajuta pe saracu' tata a zece copii cu ceva? lumea se va uita cu mila la el, intr-adevar se vor gasi cate unii milosi care-i vor da de lucru, ca de, are si el copii multi, insa nu uitati ca apostolul spune ca "toti umbla dupa foloasele lor", asa a fost atunci acum e cu mult mai rau, cine va ajuta pe cei cu multi copii, sa le puna o felie de paine pe masa? Domnul ii da acea bucata de paine, dar Pavel ne sugereaza ca putem scapa de necazuri si saracie, daca ramanem necasatoriti (deci nu e parerea mea, eu redau aici ce spune Pavel !).

stiti filmul acela "duminica in familie"? chiar acum mi-am adus aminte, cu zambetul pe buze, de scena finala cand eroul principal spune ca, daca pana a se casatori cumpara o pereche de pantofi, ei bine, acum cand cumpara ceva, trebuie sa cumpere insesit! deci 6 perechi de pantofi!!! si nici macar nu erau copiii lui!
Reply With Quote