Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton
minciuni sau realitati, ai dreptul la replica, poti oricand scrie tu adevarul cu privire la penticostali
|
Citat:
demonstreaza ca in ciuda afirmatiilor mele rau-voitoare tu totusi iti pastrezi spiritul crestin si te comporti plin de iubire!
|
Asta am facut si continuu s-o fac pe acest forum. Ochii tai insa sunt impiedicati sa vada.
Citat:
atunci raspunde intrebarilor!
|
In ce priveste interactiunea dintre noi, eu fac regulile jocului.
Citat:
eu intreb ca sa vada si altii ce mizerie fetida este in mijlocul vostru
|
Pana acum ai demonstrat doar faptul ca ai un dinte impotriva penticostalilor.
Nu uita ca esti pe un forum ortodox. Habotnicii deja cred ca penticostalii sunt de mizerie. Nu ai ce convinge. Ti-a mai sugerat un user sa te lasi pagubasi ca ei deja cred minciunile pe care le aduci tu.
Oamenii inteligenti nu te cred. Nu ai inaltimea spirituala, statutul care sa iti dea o credibilitate. Exagerezi, prezinti cu patima si spui minciuni observabile din avion.
Parca esti Dan Diaconescu al forumului crestinortodox.ro ...
P.S. Dar, uite, pentru ca te milogesti, iti dau dreptul sa pui o intrebare. Gandeste de 10 ori inainte de a o pune.
Insa inainte de a pune tu o intrebare, va trebui sa raspunzi unei intrebari de-a mea. Asa e corect.
Esti de acord? Esti gata sa raspunzi in mod direct, sincer si complet la o intrebare pusa de mine? Din domeniul religios, desigur.