Citat:
Īn prealabil postat de maria32
intr-adevar, e mai bine sa nu judecam daca nu cunoastem situatia.
eu de ex am un paltonas foarte portocaliu pe care l-am primit. Il port si la biserica pentru ca nu imi permit acum sa-mi cumpar alta haina speciala mai inchisa la culoare special pentru mersul la biserica.
|
Vorbeam evident la modul general, ca sunt de preferat culorile mai cuminti. Acum, cum am zis si mai sus, nu trebuie sa judecam ci sa lasam de la noi mai ales ca nu stim situatia oamenilor, si cel mai important sa fim atenti la slujba, nu la oameni. Nu-i bai, important este ca te duci la Biserica. Domnul stie mai bine de unde venim si de ce facem ce facem.
@Ekaterina
Sunt mai multe situatii. Nu stiu regulile, n-au fost invatate si sunt incepatoare, dar dornice sa cunoasca mai bine. Au venit doar ptr. ca este la moda si asa e traditia sa vina la Biserica din cand in cand, nepasandu-le defapt de ortodoxie. Nu stim exact ce e cu persoana aceea, asa ca mai bine ne abtinem. Noi cu ale noastre, restul cu ale lor. Amu general vorbind, da, femeia trebuie sa se imbrace cuviincios la Biserica. Sa se respecte regulile si de catre barbati si de catre femei.