Citat:
Īn prealabil postat de Adriana98
si ma īngrozesc la gāndul ca generatiile mai tinere cred īn el. Nu-si dau seama ca este o capcana a celui rau si a celor care sunt īn slujba aceluia,
|
Ei, daca se pune mare accent pe evolutie la scoala, ce sa faca si tinerii, mai ales daca nu au educatie religioasa la scoala. Mintile lor sunt zapacite rau de tot de atatea infromatii false invatate la scoala. Eu sincer, cand am vazut cate minciuni am invatat la scoala, mi s-a facut putin scarba de ea. In fine.
In Ro stiu ca am invatat despre evolutie la istorie, insa nu s-a pus accentul prea tare pe aceasta teorie, nu s-a batut cu pumnul in masa ca ar fi adevarul. In schimb aici, in Canada, evolutia a fost studiata destul de intens si detaliata, nici nu se punea problema ca ar fi doar o teorie si ca ar fi si alte variante. "Noi am aratat asa in trecut,plin de par si cu bate in spate"."Noi traiam in copaci". "Noi avem urmas comun cu maimutele" si cate si mai cate, asa mare accent s-a pus..ei, m-am enervat si am renuntat la curs :)) am avut optiunea asta; initial eu credeam ca voi invata despre psiholiogie,filozofie si logica, nu despre evolutie.In sfarsit. Te duci la scoala sa inveti mai multe, dar defapt vii acasa mai prost. [vorba vine.]