View Single Post
Vechi 27.03.2012, 00:00:02
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu am inteles insa cum pot ispiti barbatii in biserica , dar daca sora respectiva o zice , inseamna ca asa o fi !
Am zis mai mult sub forma de gluma.:) Stii ca deobicei cand se zice ca femeia ispiteste vine si contra-argumentul. Doar in societate se sustine sus si tare egalitatea dintre sexe.
Sa stii ca si eu am vazut barbati cu blugi mai stramti, de le scoate in evidenta partea dorsala. Sau care se mai dau cu parfum. Sau in pantaloni pana la genunchi. Si daca mai stam si amestecati, barbati cu femei...pf. Nu stiu de ce se crede ca femeia nu se poate ispiti absolut deloc. ) Mie mi se par unele motive de "ispita" sustinute de barbati aberante, in sensul ca nu le inteleg. In sfarsit.

Yasmina. Si la noi stam amestecati si personal ma enerveaza chestia asta. Eu eram obisnuita de acasa cu stanga femeile, dreapta barbatii. Si bancile in stil catolic iarasi ma enerveaza. Ei, amu asta e. Ca veni vorba de ars, si mie mi-a luat foc geaca odata de la lumanare, cand stateam sa ma impartasesc. Eram mai mica,clasa I. Destul de aiurea.
Reply With Quote