View Single Post
Vechi 27.03.2012, 00:20:02
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Am zis mai mult sub forma de gluma.:) Stii ca deobicei cand se zice ca femeia ispiteste vine si contra-argumentul. Doar in societate se sustine sus si tare egalitatea dintre sexe.
Sa stii ca si eu am vazut barbati cu blugi mai stramti, de le scoate in evidenta partea dorsala. Sau care se mai dau cu parfum. Sau in pantaloni pana la genunchi. Si daca mai stam si amestecati, barbati cu femei...pf. Nu stiu de ce se crede ca femeia nu se poate ispiti absolut deloc. ) Mie mi se par unele motive de "ispita" sustinute de barbati aberante, in sensul ca nu le inteleg. In sfarsit.

Yasmina. Si la noi stam amestecati si personal ma enerveaza chestia asta. Eu eram obisnuita de acasa cu stanga femeile, dreapta barbatii. Si bancile in stil catolic iarasi ma enerveaza. Ei, amu asta e. Ca veni vorba de ars, si mie mi-a luat foc geaca odata de la lumanare, cand stateam sa ma impartasesc. Eram mai mica,clasa I. Destul de aiurea.
Gandeste-te ca este ceva bun si in asta:
toti stau in banci cuminti,nu se pot misca liberi prin biserica cum ar vrea ei;este mai multa ordine asa,decat cu obisnuita gramada in care cei care vin dinainte sunt imbranciti pe la spate de cei care intra sau isi cauta un loc.Asa locurile sunt batute in cuie.

Apoi barbatii stau cu femeile deoarece fac parte dintr-un cuplu,doar se spune ca si la judecata se vor prezenta cu jumatatea sa,asa ca de ce in biserica sa stea astfel?
Insa persoanele care vin singure isi pot alege un loc cum le convine,daca sunt doamne normal ca vor cauta sa stea langa alte doamne singure,tot asa si barbatii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote