View Single Post
Vechi 27.03.2012, 00:22:56
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Sa stii ca si eu am vazut barbati cu blugi mai stramti, de le scoate in evidenta partea dorsala. Sau care se mai dau cu parfum. Sau in pantaloni pana la genunchi. Si daca mai stam si amestecati, barbati cu femei...pf. Nu stiu de ce se crede ca femeia nu se poate ispiti absolut deloc. .
Acum nu mai suntem off topic.
Ba da , si femeile se pot ispiti ... unele mai usor , altele mai greu si altele mai deloc.
Dar , prin firea lor, prin natura lor diferita de a barbatilor , rezistenta in fata ispitirii ca si usurinta declansarii mecanismelor de a se lasa ispitita este mult mai buna iar mecanismele sunt mult mai stabile , mai bine controlate , mai inertiale, mai lente .

Discutia ar putea fi continuata pe baze afectiv-stiintifice si ar putea fi interesanta dar nu pt. un forum ortodox .
Pt. nivelul nostru de aici este suficient ca reactualizam aceasta diferenta bine stiuta de ambele sexe.
Chiar se spune ca o femeie se lasa ispitita doar atunci cind vrea ea (pt. femeie un rol insemnat in decalnsarea ispitirii il are aspectul circumstantial al faptei) fata de barbat care este lovit de ispita .
La ea este vorba de a accepta , la barbat de a lupta ... cu ispita !

Cam asa...