Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Nu m-ati suparat nici pe departe,chiar m-am amuzat de atmosfera descrisa,am reusit sa-mi amintesc de slujbele de acasa,de inghiesuieli,de par ars cu lumanarile etc
Aveti dreptate,se pare ca oriunde si in orice conditii o ispita va iesi la suprafata.
Am sa-mi pun niste bomboane si fructe in geanta,poate voi imbuna copiii.
|
Sa stii ca pe mine ma deranjeaza cand copiilor mei li se dau dulciuri in timpul slujbei pt ca cel mic nu are rabdare, vrea sa le manance, plange daca i le iau, fosneste, molfaie, face firimituri pe jos, merge la impartasit cu resturi de bomboana in gura.. iar cel mare e disperat de foame, revoltat ca cel mic mananca langa el etc. Iar eu sunt ff indignata ca diverse femei fac "milostenie" indopand copiii mei cu dulciuri in timpul Liturghiei.
Daca vrei sa-i "imbunezi".. hartie si creioane colorate- cu asta-l tineam cuminte pe cel mic cand era f mic.
Daca vrei sa le dai dulciuri, mai bine dupa slujba. Pe mine ma deranjeaza in mod particular ca ai mei sa primeasca bomboane tari (sau caramele!). Cel mai sigure sunt acadelele pe bat, nu le aluneca accidental pe gat.