View Single Post
Vechi 27.03.2012, 14:16:13
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
...totuși să nu fie o eroare umană în ceea ce privește ștergerea pozelor...sau cine știe poate așa a trebuit să fie...
Nu e vorba de nici o eroare umana. Ecranul telefonului s-a facut negru, iar cand am mers sa-l reparam ni s-a spus ca numerele de telefon vor putea fi recuperate, dar pozele sub nici o forma... Deci ce-ar trebui sa cred? Asa a fost vointa mea, iar parintele m-a... "ajutat" sau... ce sa fie oare?

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Mie mi-au dat lacrimile cand m-am apropiat de crucea de la mormantul parintelui. Iar cand am sarutat troita din apropierea Manastirii Brancoveanu (unde parintele slujea vara Sfantul Maslu) mi-a trecut instantaneu o durere de cap cauzata de curentul de pe masina.

Daca oamenii il simt sfant, inseamna ca Dumnezeu i-a primit pocainta pentru eventualele greseli.

Sa invatam sa ne cinstim sfintii. Ei se roaga pentru noi si ne pot ajuta. Sa nu uitam de Sfantul Ghelasie de la Ramet. Este un sfant impresionant. Lui ce cusur ii mai gasim? Dar Sfantilor inchisorilor care au moaste frumos mirositoare? Sa nu cadem in mandrie. Sa-i privim cu evlavia cuvenita.
Nu. La Prislop, desi chiar ma asteptam sa simt ceva "special", nu s-a intamplat asa. Poate ar trebui sa mai incerc odata... In schimb, inainte sa ajung la Prislop, am trecut pe la Brancoveanu, iar ce-am simtit acolo (nu doar eu, ci toti) a fost ceva ce nu pot descrie si care n-am mai simtit decat la Sihastria. Poate de aceea am mai repetat vizitele atat la Brancoveanu cat si la Sihastria...
Probabil fiecare primeste "semnale" pe anumite "lungimi de unda". Nu stiu ce sa spun...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)