View Single Post
Vechi 27.03.2012, 16:32:21
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Destrabalarea

Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca si acest vames

Parerea mea este urmatoarea: nu ne-a cerut Dumnezeu sa schimbam lumea, ci sa lepadam pacatele.
O lume mai buna incepe cu noi in primul rand, care facem mai putine pacate, care ne indreptam spre Dumnezeu sa cerem mila Lui.. Apoi cu PROPRIA FAMILIE! Inainte de a critica tinerii, trebuie sa vedem cum sunt proprii nostrii copii.
Aaa, ca nu-i avem (sau avem unul, doi) ca ne-a placut comfortul.. Pai atunci sa nu avem pretentii ca tineretul de azi este asa si pe dincolo..

Eu am trait o vreme in chicago si iubesc acel oras pt calitatea oamenilor (apropo de discutia ca din vest vin toate cele rele, de parca asta absolva pe cineva de propriile pacate).
Acolo aveam in apropiere o plaja artificiala care se umplea in timpul verii. Dar altminteri, nu era o zona turistica, ci erau cladiri inalte cu cabinete medicale, birouri, centre de cercetare etc.. Iar in miezul zilei mai vedeam tinere venind de la plaja in costume de baie (nimic deasupra, asa mergeau pe strada!). Ei bine, nu am vazut NICIODATA vreun barbat sa le arunce vreo privire! Dar niciodata. Erau toti de piatra. Nici macar portarii si agentii de paza (presupunand ca erau mai putin educati) nu le priveau! Treceau fetele pe strada aproape goale, dar ca si cum ar fi fost intr-un oras gol.. total "nevazute".

Prin contrast, imi amintesc cum intr-o zi de iarna insorita (precizez ca e iarna pt a se intelege ca eram infofolita) am facut eu prostia sa merg pe jos de-a lungul gradinii botanice in Bucuresti (adica nu in salbaticie). Masini incetineau ca sa mi se transmita porcarii sau propuneri sa urc in masina altora. Simplul fapt ca mergeam singura pe strada (iarna nu se prea plimbare lumea) m-a transformat intr-o tinta pt toti obsedatii (aparent sunt ff multi).

Mda, este usor sa dai vina pe "destrabalatele" de femei, uitand totusi ca ele sunt modelate social si nu fac decat ceea ce se asteapta de la ele de catre soti si prieteni. Traim totusi in lumea barbatilor si astea sunt regulile impuse de ei, mi se pare atat de ipocrit sa se dea vina pe ele ca ispitesc, sunt destrabalate etc..
Reply With Quote