View Single Post
Vechi 27.03.2012, 19:58:19
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gherardus Vezi mesajul
Mama deci indirect ma acuzati ca problema ar fi tot la mine vezi Doamne:
ca eu vad asa... ca sa-mi vad de pacatele mele... ca sa nu judecam pe altii... ca asa e moda la noi adica "cei obsedati" ca dincolo ar fii ceva normal sa umblii in imbracat in gol deci tot noi suntem devina barbatii s.a.m.d. (vreti sa ma chiar acuzati ca-s asa) pei mama unii dintre voi sunteti fanatici batuti in cap de-a binelea.
Daca nu suntem in stare sa ajutam un om, macar sa nu dam cu pietre in el.

Citat:
În prealabil postat de Gherardus Vezi mesajul
Doamne unde ne e cultura? cu ce ne mandrim? cu o tara plina de toante care nu stiu cum sa se imbrace???

Femei fara sutien, tot mai multe silicoane in piept, in buze, pe fese, mai de-a dreptul destrabalate!!!
Oare asa face si o crestina adevarata? Le percepe bine? Se uneste cu modul asta de a fi? Frecventeaza Cluburile, pt ca nu are vezi Doamne unde sa se socializeze! saraca de ea! Ajunge noaptea acasa, moarta de beata, fumata, chiar si de droguri extaziata! Dupa care sex destrabalat fara nici o minima rusine! nici macar protejat. cu toti la gramada, iadul dezlantuit!

.............
Si-au luat tinerele tampite in cap lumea! Jenant!
..........
voi ce parere aveti???
Indiferent cum se imbraca femeile in Romania, cred ca nu merita asemenea apelative!

Am dat exemplul cu tinerele din strainatate care se intorc de la plaja in bikini pt a sublinia un lucru: desigur ca nu este nimeni multumit ca ele merg astfel pe strada.
DAR NU LE UMILESTE NIMENI!
Faptul ca oamenii le ocolesc cu privirea este un indicator al decentei celorlalti, care desi nu le pot imbraca, instinctiv fac ceea ce pot pentru a le proteja (chiar daca ele nu inteleg). Este un fel de grija si respect pentru cel de alaturi.
Reply With Quote