View Single Post
Vechi 27.03.2012, 20:04:42
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Raspunsuri:
- Nu, nu-mi fac semnul crucii cand ma inchin. Daca altcineva doreste sa-si faca semnul crucii cand se inchina mi se pare OK.
- Da, pazesc cele zece porunci. Porunca a patra este un pic cotroversata in crestinism. Eu pazesc duminica. Dar cred ca si cei care pazesc duminica si cei care pazesc sambata pot fi crestini adevarati.
Asta am vrut sa scot in evidenta, ca nu ai nimic clar in cap, numai confuzii, adica nu-ti faci semnul crucii dar daca altii isi fac, nicio problema, tu tii duminica celalalt poate tine sambata, care-i problema? cand te-am intrebat daca fenomenul "slain in the spirit" este produs de Duhul Sfant, ai zis ca nu stii, ca nici nu te intereseaza, ba chiar te-ai uitat mirat cum de cineva isi pune astfel de probleme "neimportante"! Pentru tine esentialul este sa iasa bani din ceea ce faci! Esti unul dintre cei mai periculosi oameni, apostolul Pavel s-ar rusina cu unul ca tine ! Nu ai niciun Duh Sfant, de asta fii sigur. Cine are Duhul nu se comporta in felul asta ! Pentru tine crestinismul este ceva difuz, echivoc, haotic, imprecis, nedefinit, neclar, nelamurit, neprecis, obscur, vag. Tot ceea ce ai scris, cu privire la invataturi, este ambiguu. Zici ca faci asa, dar se poate si altfel, daca celalalt are alta parere, e bine si asa etc.etc. Apostolii nu aveau o astfel de atitudine.