Subiect: o stire noua
View Single Post
Vechi 21.09.2007, 19:31:30
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
Daca esti din BORR, de ce te legi de patriarhul BOR?
intamplator sau nu, fac parte din aceeasi tara.
daca un ortodox de pe nou mai poate fi salvat, odata ce cad in erezia ecumenismului (spre care patriarhul BOR isi indreapta turma) cu greu mai poate fi salvat.
iar eu nu ma leg de patriarh in sine, ci de erezia spre care merg unii pastori impreuna cu turma lor.

Citat:
BORR prin diversi cetateni fac o propaganda inflamata cu tema ecumenismului si a patriarhului si in acest fel unii cad in ispita.
nu mai vorbi nefondat. Biserica Ortodoxa de Rasarit nu face nicio propaganda... adu dovezi concrete, nu mai merge pe banuieli.
eu, ca simplu crestin, postez pe acest forum... comunic cu voi de cateva luni. mereu mi-am spus parerea... ca si voi... pro sau contra...
acum s-a intamplat sa fie nenorocirea asta... s-au deschis topicuri in care se vorbeste pe aceasta tema sau ceva legat de ea... nu e normal sa-mi spun si acum parerea? intamplarea face ca acum e diferita de a voastra, iar voua nu va convine! daca vreo cunostinta de-a voastra spune ca Hristos n-a fost decat un prooroc, ce-ati face? ati tacea? l-ati lasa in ratacire?
asa sa ma intelegeti si pe mine...
ca daca as fi vrut raul cuiva... oho... cate as mai fi spus...

Citat:
Ai la activ cel putin juma de an de aruncat in ograda noastra numai invective.
spun adevarul asa cum este el cu tot cu argumente. cine vrea sa inteleaga, bine... cine nu.. nu. n-are decat sa faca ascultare oarba de ierarhii Bisericii oficiale si sa se duca in erezia ereziilor.
am primit un pliant de la Martorii lui Iehova in preajma unei biserici oficiale... ce-ar fi trebuit sa cred? ca un ortodox din BOR face reclama iehovistilor?
asta e diferenta...
Reply With Quote