View Single Post
Vechi 27.03.2012, 22:39:33
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Asa este,astfel de probleme nu ar trebui sa existe-insa ele exista...
Nici dezaxati nu ar trebui sa existe,si nici hoti si alte probleme;deaceea trebuie sa gandim proactiv si sa avem in vedere pericolele care s-ar putea ivi.Parintii mei mi-au purtat de grija chiar si cand devenisem matura,trebuia sa-i sun daca intarziam la lucru,altfel tatal meu era aproape de o criza de inima.
Cei care spun ca parintii nu au absolut nici o vina in a-si lasa copilul de 6 ani pe strazi,nu realizeaza ce spun(tocmai ca nu era intr-un oras mare,in care sa existe mai mult trafic si deci posibilitatea unui ajutor)fiind pe coclauri,pe langa un cimir.

In trecut,cand locuiam in Arizona si fiecare om avea o piscina in curte,unii parinti care nu-si pazeau copiii sau ingradeau piscina se trezeau cu ei inecati.Sa vezi ce avocati tari trebuiau sa-si ia,ca erau cercetati pana-n maduva oaselor!!!
Cred ca voi ati fi cerut astuparea piscinelor,nu???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote