View Single Post
Vechi 28.03.2012, 20:40:45
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Of... Doamne ! Cata ipocrizie au cei care spun ca religia afecteaza vointa elevului !
Daca ar fi acum sa luam fiecare elev in parte intrebandu-l ce materie nu ii place - inseamna ca nu s-ar mai face scoala deloc.
Cand eu eram la scoala - nici mie nu imi placeau toate materiile pe care le studiam (spre exemplu fizica) - insa invatam si nu comentam - cum se face acum.
Religia in scoala nu numai ca il ajuta pe elev sa-si dezvolte o cultura generala dar si poate forma si imbunatati caracterele umane. Iar un alt lucru important pe care religia il dezvolta este educatia morala.
Pe de alta parte , ii rog pe cei obsedati de anti-religie sa se mai informeze : Romania NU este singura tara din Europa in care se preda religia in scoli. Spre exemplu tarile Germania si Austria au scris in Constiutie obligativitatea religiei in scoli. Un alt exemplu ar fi Belgia si Malta - tari in care se preda religia in scoli... poate ca mai sunt tari - insa doar atat stiu eu.

PS : Iar daca ateii raman tot nemultumiti - sunt bineveniti in tari ca Vietnam , Korea de Nord si China unde tortura marxist-comunista distruge si acum oameni.
Reply With Quote