Draga mea, uite sunt aici, uimita de multitudinea "intalnirulor" tale cu sufletele celor dusi.
Eu , ce sa-ti spun? Nu ma pricep la vise, nu am participat la sedinte de spiritism si nici nu as face-o vreodata, nu merg la ghicitoare si nu cred in zodiac si horoscop, dar convingerea mea, din cele trei experiente avute si traite, cum se spune la lumina zilei, este ca sufletele celor morti sunt aici, printre noi si depinde numai de noi sa le percepem si sa le intelegem mesajele.
Oricat s-ar spune ca demonii sunt cei care ne incearca si ca demonii sunt cei care se dau drept sufletele celor dragi noua si care nu mai sunt, eu am convingerile mele si nu ma las influentata de persoane care nu vor sa fie deschise unui dialog civilizat si util. Sigur, fiecare e liber sa aiba si sa=si pastreze convingerile lui, numai ca aici nu ai voie, trebuie sa crezi si sa gandesti cum ti se impune.
Voi cauta un alt forum crestin-ortodox deoarece vad ca aici esti obligat sa adopti ideile altora, deci nu ai voie sa-ti expui propriile idei, lucru pe care eu nu-l pot accepta atata timp cat am un creier de la Dumnezeu, un creier cu care sa judec ce e si ce nu e bun pentru mine, nu pentru altii. Pe timpul comunistilor, ca sa traiesc, am fost obligata sa gandesc asa cum mi s-a impus. Astazi, cand suntem liberi, libertate castigata cu sange, nu vad de ce trebuie sa gandesc cum imi impune pe forum o anumita persoana. Cand voi gasi ceea ce caut, voi intra sa-ti las adresa.
|