View Single Post
Vechi 29.03.2012, 09:29:57
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Pai d-voastra in Diaconescu va puneati speranta?
Păi dacă urcă în alegerile parlamentare la 40% și scade USL-ul la 39% am să mă distrez de ei cum n-am mai făcut-o niciodată, decât la țăpăoala lui Geoană împreună cu prietenii lui în noaptea de pomină, și asta e singura noastră șansă ca să nu se vândă USL-ului după alegeri... dar eu îmi puneam nădejdea în Dumnezeu ca să fie așa... dar și dacă scoate 25% și USL-ul sub 50% poate emite pretenții la funcția de prim ministru căci conform constituției ei sunt partidul cu cel mai mare număr de voturi, și dacă se aliază cu USL-ul apoi ca să formeze guvernul să-i vezi cum o să joace toți după cum cântă DDDirect.

Dar nu se va întâmpla asta căci toți ziariștii, colegii lui de breaslă invidioși, o să-l scoată răul mai mare și pe USL răul mai mic, și o să convingă prin toate instrumentele lor de propaganda subliminală că DD e nebun și e hoț sau mincinos sau ce știu eu ce vor mai zice despre el așa că nu se va întâmpla minunea asta cu 40% PPDD.

Abea dacă vor scoate 15% și rezultatul nu va avea niciun sens căci USL-ul vor scoate cam 40% și se va alia cu PRM-PNG care vor scoate 6% și poate vor copta minoritățile sau chiar UNPR-ul și gata...

PDL-ul nici nu va intra în parlament... ci v-a scoate 4,9% și va lua locul PNTCD-ului în banca de rezerve.

Dacă PPDD v-a scoate sub 25% vom avea cea mai spurcată guvernare a coaliției roșii, borșo-româno-masoneria laburistă și cosmopolit populistă, un fel de bordel croit după chipul și masemănarea liderilor și a președinților de onoare din spate și a serviciilor din umbră.

Vai nouă ce ne așteaptă... doar o minune ne mai poate salva: ori vine regele și preia comanda armatei, a CSAT-ului și desemnează el Guvernul avizând măsurile lui după o revoluție regalistă, ori obține PPDD 40% și gata.

Să ne rugăm Domnului că după răul coaliției PD-liste vine ceva mai rău dacă nu ne pocăim... PUSL-ul tuturor nebuniilor.

Last edited by vsovivi; 29.03.2012 at 09:35:50.