View Single Post
Vechi 29.03.2012, 12:54:17
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dacă urcă în alegerile parlamentare la 40% și scade USL-ul la 39% am să mă distrez de ei cum n-am mai făcut-o niciodată, decât la țăpăoala lui Geoană împreună cu prietenii lui în noaptea de pomină, și asta e singura noastră șansă ca să nu se vândă USL-ului după alegeri... dar eu îmi puneam nădejdea în Dumnezeu ca să fie așa... dar și dacă scoate 25% și USL-ul sub 50% poate emite pretenții la funcția de prim ministru căci conform constituției ei sunt partidul cu cel mai mare număr de voturi, și dacă se aliază cu USL-ul apoi ca să formeze guvernul să-i vezi cum o să joace toți după cum cântă DDDirect.

Dar nu se va întâmpla asta căci toți ziariștii, colegii lui de breaslă invidioși, o să-l scoată răul mai mare și pe USL răul mai mic, și o să convingă prin toate instrumentele lor de propaganda subliminală că DD e nebun și e hoț sau mincinos sau ce știu eu ce vor mai zice despre el așa că nu se va întâmpla minunea asta cu 40% PPDD.

Abea dacă vor scoate 15% și rezultatul nu va avea niciun sens căci USL-ul vor scoate cam 40% și se va alia cu PRM-PNG care vor scoate 6% și poate vor copta minoritățile sau chiar UNPR-ul și gata...

PDL-ul nici nu va intra în parlament... ci v-a scoate 4,9% și va lua locul PNTCD-ului în banca de rezerve.

Dacă PPDD v-a scoate sub 25% vom avea cea mai spurcată guvernare a coaliției roșii, borșo-româno-masoneria laburistă și cosmopolit populistă, un fel de bordel croit după chipul și masemănarea liderilor și a președinților de onoare din spate și a serviciilor din umbră.

Vai nouă ce ne așteaptă... doar o minune ne mai poate salva: ori vine regele și preia comanda armatei, a CSAT-ului și desemnează el Guvernul avizând măsurile lui după o revoluție regalistă, ori obține PPDD 40% și gata.

Să ne rugăm Domnului că după răul coaliției PD-liste vine ceva mai rău dacă nu ne pocăim... PUSL-ul tuturor nebuniilor.
Sper sa imi dea D-zeu minte sa nu merg la vot, sa nu ma ispiteasca Satana.

Eu nu pot intelege cum puteti sa il puneti pe Diaconescu pe picior de egalitate cu regele.

Iarasi nu inteleg cum pot exista oameni care sustin acest partid si pe Diaconescu. Are un limbaj de lemn tipic comunistilor, ii face pe toti ciocoi, ciocoiul Oprescu , Basescu etc, isi numeste Partidul Partidul Poporului de parca ar fi comunist, cheama oameni de pe strada in studiou si spune ca el lasa poporul sa se exprime, deci retorica comunista, plus ce sa faca diaconescu? Ce pregatire are un prezentator sa conduca tara? Ce echipa are el?

Astia sunt chiar mai jos decat PDL-ul, daca poate exista asa ceva! Chiar ca ar fi si un dezastru mai mare daca ei ar ajun ge la conducere!

Nu poate exista termen de comparatie intre el si rege!