View Single Post
Vechi 29.03.2012, 15:22:03
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
asta e o gluma nu?
Ce gluma,crezi ca-mi arde de asa ceva,si mai ales cu lucruri sfinte? E 10 ron intrarea pentru adulti si 8 sau 5 ron pentru copii,nu mai stiu. Parca 5 ron pentru copii,si 8 sau 12 ron taxa de fotografiere... Sa-mi fie cu iertare,nu am retinut bine,s-or mai si modificat de atunci. Daca nu platesti ramai la poarta manastirii,e simplu. Vrei sa intri,dai banu,si e totul in regula. Dai si alti bani,poti sa si fotografiezi etc.

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Ma intrebam de multe ori cum au aflat/gasit oamenii moaste?
Simplu,au sapat in locul unde banuiau ca se afla acele moaste (dupa multa rugaciune),sau in locuri aratate de Dumnezeu etc.

Citat:
cum au stiut ale cui sunt? de unde au stiut oamenii pana si cum il cheama?
Caramida care se pune sub capul fiecaruia la inmormantare,dupa randuiala,si care contine scris numele respectivului,nu ti se pare un argument suficient de solid?

Citat:
cum i s-a cunoscut viata? faptele?
Sunt scrieri,relatari,traditia etc.

Citat:
cum i s-a cunoscut sfarsitul mucenicesc? (atata timp cat, in anii de inceput ai crestinismului, sau chiar si mai tarziu, de foarte multe ori, nu exista nici o dovada scrisa a vietii acestuia)...
Dar nici nu scrie ca toti sfintii sunt cunoscuti si ca li s-a acordat acest statut. Sunt muuulti,asa cum spui tu,despre care nu se stie nimic. Cei cunoscuti sunt cei despre care s-au putut culege cateva date.[/quote]

Last edited by Raoul; 29.03.2012 at 15:32:07.