Citat:
În prealabil postat de DragosP
Tunde-te dragul meu, pentru că ai să ai surpriza vizitând mai multe asemenea locuri, inclusiv prin străinătate, că se face cam la fel.
|
Ce ma intereseaza pe mine strainii? Avem vreo legatura cu ei si mai ales vreo obligatie sa-i imitam?? Halal exemplu ai dat si tu,strainii...
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Câtă vreme locurile respective sunt intrate în circuitul turistic, asta e!
|
Daca tie ti se pare normal ca (,) Casa Domnului ("Una Sfanta,Soborniceasca si Apostoleasca Biserica" - ortodoxa!) sa devina parte a circuitelor turistice,atunci e problema ta. Mai ales daca te si complaci in ideea asta,parandu-ti-se totul normal. Asa sa zici la tot de acum incolo: "asta e!".
Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
am relatat doar cum m-am lamurit eu... (...)
Citeste mai bine cartea. S-ar putea sa-ti placa 
|
Deja incepem sa avem comportament de copii mici,de genul "eu stiu da' nu-ti zic!". Super tare! Ai putea sa ne impartasesti si noua vreo idee,ceva,daca tot ti se pare atat de extraordinar. Eu unul nu cred ca am vreo indoiala in privinta sfinteniei celor deja canonizati,insa i-ar putea ajuta pe altii. Asa la recomandat carti toti suntem buni. Poate o sa postez si eu o scurta bibliografie intr-o zi (carti foarte bune,te asigur!),insa nu stiu cati se vor ingramadi sa citeasca. Iertare daca am necajit pe cineva.
Doamne-ajuta!