View Single Post
Vechi 29.03.2012, 23:05:09
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Deja incepem sa avem comportament de copii mici,de genul "eu stiu da' nu-ti zic!". Super tare! Ai putea sa ne impartasesti si noua vreo idee,ceva,daca tot ti se pare atat de extraordinar. Eu unul nu cred ca am vreo indoiala in privinta sfinteniei celor deja canonizati,insa i-ar putea ajuta pe altii. Asa la recomandat carti toti suntem buni. Poate o sa postez si eu o scurta bibliografie intr-o zi (carti foarte bune,te asigur!),insa nu stiu cati se vor ingramadi sa citeasca. Iertare daca am necajit pe cineva.

Doamne-ajuta!
Raoul, mai stiu cate ceva din carte, dar nu tot, am retinut ce era important, cum se afla!
Si acuma am multe pe cap nu pot sta sa scriu din carte, trebuie sa fac curat ca vin sarbatorile, is aci, bat la usa! Nu sunt suparata, stai linistit. Nu-mi plac controversele, asa, si de trebe si de nu trebe... sunt destule zazanii pe aici, nu trebuie sa mai fie si intre noi..
Pe scurt, ti-as putea spune ca Sfintii se descopereau mai multor oameni de-odata, cate trei-patru, si mergeu toti in acelasi loc, sa caute, unde le indicau Sfintii. Sau le spuneau istoria lor, tot mai multor deodata...

Cartea chiar merita citita, se citeste usor, mie mi-a luat cat a durat drumul cu trenul de la Constanta la Cluj.

Last edited by Adriana Cluj; 29.03.2012 at 23:39:19.