Citat:
În prealabil postat de kammy
Draga icamilin, poate cuvintele sunt prea putine pentru a-ti multumi sau a-ti spune ceea ce simt, vreau sa spun ca iti multumesc din toata inima pentru ajutor si sa iti ajute si tie Dumnezeu. Multumesc
|
Draga Kammy, as fi tare fericita, sa-mi scri un mesaj cat mai curand, prin care sa-mi spui ca viata ta a revenit la normal. Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne ajuta daca ii cerem ajutorul. Am trecut prin multe si nu=mi vine sa cred ca atunci cand eram mai necajita, cand credeam ca nu mai exista cale de intoarcere, intr-o clipita am scapat de cosmar, ca si cum nici n-ar fi existat. Insa acest lucru nu s-a intamplat intr-o sapatamana, intr-o luna sau intr-un an, au trecut 7 ani, cu bune si cu rele, dar mi-am propus sa merg pe drumul cel bun si ma rog sa reusesc sa raman pe cat posibil pe linia de plutire, doar cu ajutorul bunului Dumnezeu. Lui sa-i multumim din tot sufletul pentru toate prin care trecem. Avem fiecare o cruce de dus, insa nu va fi mai grea decat putem s-o ducem. Sa ai parte de impliniri duhovnicesti si Maica Domnului impreuna cu Fiul Sau , sa te ocroteasca si sa te ajute sa scapi ne necazuri. DOAMNE AJUTA ! cu mut drag, icamilin