View Single Post
Vechi 30.03.2012, 12:25:35
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
tu pe cine ai vota la prezidentiale?
Pai am spus mai deunazi, ca nu ma prezint la vot, mai castigata sunt daca fac orice altceva.

In trecut, influentata de ziare, televiziuni, oameni am tinut cu PSD-ul dar cand am vazut ca nu au reusit sa il dea jos pe Basescu din cauza tradarilor din propriul partid., i-am scos de la inima. Plus ca am observat ca Ponta s-a dat cu Ungureanu. Plus, sa nu mai vorbim de dezastrul din tara, industria distrusa, pentru asta nu ar trebui iertati.

Vadim mi-a placut intr-o vreme pentru ca este un om cult spre deosebire de altii, si tine la oamenii nevoiasi, pe de alta parte e cam ticnit si se cam contrazice in declaratii, dupa ce la inceput era impotriva ungurilor si evreilor, apoi s-a asociat cu evreul Nati Meir care acum este la inchisoare, nu prea a facut nimic in Parlamentul European, a tot absentat, nu stiu ce ma face sa cred ca nici aici nu ar face mare lucru.

Becali este credincios, lucru care imi place, a ajutat si oamenii, dar este incult, badaran, si nici el nu a facut mare branza la Bruxelles.

Basescu, in nici un caz, nici nu cred ca mai are dreptul sau daca mai vrea sa candideze. Din 2004 de cand a ajuns presedinte nu mai urmaresc politica, mai bine zis ce au facut el si partidul lui pentru ca imi displac total.

Oricum parerea mea este ca toti sunt o apa si un pamant, am mai spus-o din surse sigure iti spun, ca ei doar pe sticla si la nivel teoretic sunt in opozitie, in realitate toti sunt mana in mana, inclusiv PRM-ul cu UDMR-ul sunt prieteni la catarama, la petreceri si cumetrii, la furtisaguri etc. etc. ce sa mai vorbesc de PSD si PDL am avut un profesor care a lucrat intr-un minister si care ne-a povestit cum merg lucrurile in interior.

Poate daca ar fi iar monarhie constitutionala, un rege si o echipa de oameni competenti, sau macar niste oameni credinciosi, chiar si oameni din Biserica mi-as schimba parerea despre conducatorii tarii, chiar si un partid legionar, nu mi-ar displace sau un partid nationalist gen Noua Dreapta, eu stiu? D-voastra cu cine veti sau ati vota?

Last edited by TunsDiana; 30.03.2012 at 12:28:24.