Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin
tu pe cine ai vota la prezidentiale?
|
Pai am spus mai deunazi, ca nu ma prezint la vot, mai castigata sunt daca fac orice altceva.
In trecut, influentata de ziare, televiziuni, oameni am tinut cu PSD-ul dar cand am vazut ca nu au reusit sa il dea jos pe Basescu din cauza tradarilor din propriul partid., i-am scos de la inima. Plus ca am observat ca Ponta s-a dat cu Ungureanu. Plus, sa nu mai vorbim de dezastrul din tara, industria distrusa, pentru asta nu ar trebui iertati.
Vadim mi-a placut intr-o vreme pentru ca este un om cult spre deosebire de altii, si tine la oamenii nevoiasi, pe de alta parte e cam ticnit si se cam contrazice in declaratii, dupa ce la inceput era impotriva ungurilor si evreilor, apoi s-a asociat cu evreul Nati Meir care acum este la inchisoare, nu prea a facut nimic in Parlamentul European, a tot absentat, nu stiu ce ma face sa cred ca nici aici nu ar face mare lucru.
Becali este credincios, lucru care imi place, a ajutat si oamenii, dar este incult, badaran, si nici el nu a facut mare branza la Bruxelles.
Basescu, in nici un caz, nici nu cred ca mai are dreptul sau daca mai vrea sa candideze. Din 2004 de cand a ajuns presedinte nu mai urmaresc politica, mai bine zis ce au facut el si partidul lui pentru ca imi displac total.
Oricum parerea mea este ca toti sunt o apa si un pamant, am mai spus-o din surse sigure iti spun, ca ei doar pe sticla si la nivel teoretic sunt in opozitie, in realitate toti sunt mana in mana, inclusiv PRM-ul cu UDMR-ul sunt prieteni la catarama, la petreceri si cumetrii, la furtisaguri etc. etc. ce sa mai vorbesc de PSD si PDL am avut un profesor care a lucrat intr-un minister si care ne-a povestit cum merg lucrurile in interior.
Poate daca ar fi iar monarhie constitutionala, un rege si o echipa de oameni competenti, sau macar niste oameni credinciosi, chiar si oameni din Biserica mi-as schimba parerea despre conducatorii tarii, chiar si un partid legionar, nu mi-ar displace sau un partid nationalist gen Noua Dreapta, eu stiu? D-voastra cu cine veti sau ati vota?