View Single Post
Vechi 30.03.2012, 12:52:04
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
N-am zis asta ci am zis că sper în 52% pentru PPDD și va fi DDDirect premier sau chiar președinte dacă nu cumva revenim la monarhie și revine regele pe tronul său de drept.

Și am zis că nu e nimic umilitor ca să apară regele pe OTV, căci Domnul, regele și poporul sunt una!

Nu vedeți cum se luptă toți ca să-i stopeze ascensiunea fulminantă a regelui și a lui DDDirect? Vor sfârși furându-l copios în alegeri, dându-i un procent de 15% și apoi îl vor folosi în interesele lor... la USLȚNCD mă refer dirijat de serviciile din umbră și de președinții de 'onoare'... iar noi vom tăia frunzăverde la câini... că nici de mâncare nu vom mai avea nimic căci salariile tot scad emițându-se monedă cu paritate dolar-euro-liră iar salariile băieților deștept și speciali cresc mereu iar ale prostimii doar procentual, ca nouă se ne crească cu 10 lei iar lor cu 1000 lei mereu. Nu că e mișto de tot tactica asta de spoliere a salariilor populației și de mărire a discrepanțelor dintre profitorii speciali și bugetarii de rând? Știi cine a impus-o? Iliescu-Văcăroiu-Isărescu-Stolojan... și toți ceilalți juriști și avocați și procurori ce vin din comunism. Ei ne-au spoliat chiar și de sărăcia acumulată sub Ceaușescu... au venit și au spulberat toate economiile oamenilor iar apoi lor și-au dat de toate prin introducere de monedă... Ne-au tocat și ne-au distrus... iar când a venit Boc să repare situația ca să nu ajungem mai rău ca Grecia au încercat să-l dărâme de 13ori prin moțiune de cenzură și boicot parlamentar și la curtea constituțională... dar n-au reușit. Iar acum se pregătesc să vie la putere... ferească-ne Dumnezeu de buba roșie, că e mai rea decât buba neagră!
Diferenta asta intre bogati si saraci e de la Basescu ca doar pdlistii au fost cu ideea de impozit 16 la suta pentru toata lumea!