Citat:
În prealabil postat de ecaterina7
dupa ce am scris ca tin post m-am gandit ca poate voi fi acuzata de slava desarta, insa faptul ca tin post nu este un motiv de lauda, asa ar trebui sa faca toti crestii. eu m-am apropiat mai mult de Biserica acum cateva luni cand am pierdut-o pe bunica mea pe care am iubit-o enorm si timp de 40 de zile am mers in fiecare duminica la Sfanta Liturghie sa ma rog pentru sufletul ei si de atunci nu mai pot lipsi. tin minte ca acum 1-2 ani stateam si ma gandeam sambata daca sa merg duminica la Biserica, as fi mers, dar pana seara imi gaseam scuze si daca seara as fi vrut, duminica dimineata leneveam si nu nu ajungeam, tot ispite erau, acum nu mai pot sa lipsesc, in saptamana in care nu merg, ca e firesc sa lipsesc din motive fiziologice, parca imi lipseste ceva.
|
Greu , foarte greu se poate evita Slava Desarta , caci si sfintii Parinti au cazut de multe ori in ea , si asta o marturisesc chiar ei ! Iti dai seama ca noi suntem mult mai usor ispititi de ea , dar simt in cele scrise de tine , multa sinceritate si mai ales dragoste de Dumnezeu .
Post binecuvantat si drum drept spre Mantuire !