@Yasmina. Asa'i. Sunt si acei copiii trimisi, care sa ajute sa se mantuiasca familia. Multi parinti s-au apropiat de credinta prin copiii lor.
Superpopulatia este un basm. Nu numarul de oameni face ca rasursele de pe planeta sa se termine si sa fie foamete, ci multimea de pacate si rautati pe care le fac. De altfel, daca ar fi sa te uiti pe un tabel demografic, natalitatea este in scadere de ceva ani buni, nici decum in crestere.
Nu copiii ne saracesc pe noi si ne impiedica sa avem un trai bun si comod, ci necredinta. Lasati-va viata in mainile Domnului. Sa se faca voia Sa, nu voia noastra.
Citat:
sophia
Am avut o discutie cu ceva persoane, povestind cum vede lumea din tara viata din vest si cat se tanjeste dupa el. Mi s-a spus si confirm si eu, am fost si suntem in continuare dezinformati si mintiti.
Exista saracie destula si copii amarati si aici. Exista unii, ca si in tara de altfel care reusesc, au sanse imense in viata, fac ce vor si au de toate si castiga milioane (artisti, oameni de televiziune, politicieni, fotbalisti, modele etc.). Dupa ei ne luam? Ei trebuie sa ne fie model si etalon? Nu cred.
In rest sunt oameni care se lupta cu viata.
Am zis ca vin aici si gasesc alta viata si raiul pe pamant si luxul pe care il vedeam in tara numai la straini (pe vremuri la mare), sau care mai vin si lucreaza la noi pentru EU si alte functii inalte.
Nu este asa. Sunt saraci pe afara si pe dinauntru.
Exista milioane de someri in vest, care mai au si copii. Ia sa va uitati cum o duc, ce-si permit si cum se duc la organizatii care le sponsorizeaza masa zilnica, ceva haine si jucarii. Exista oameni fara adapost si in vest!!!
Treziti-va putin si uitati-va in jur, si cei care locuiti in vest! Si spuneti adevarul aici!
|
Subscriu. Ce-i care au impresia ca in vest automat pica banii din cer si umbla cainii cu covrigi in coada, viseaza. Sa nu mai zic ca multe diplome nici nu sunt recunoscute, si trebuie sa refaci scoala ca sa ai diploma de aici. Cand pleci se ia totul de la 0. Unii reusesc in 10 ani, altii deloc si se intorc inapoi, altii nu resusesc si o duc mai rau ca in RO, dar sunt prea orgoliosi sa se intoarca. Ca sa nu mai zic ca multi oameni au case,masini,obiecte de lux pe credite, avand datorii care trebuiesc platite toate viata, uneori chiar si dupa ce ei mor, datoriile trebuiesc paltite de copiii lor. Cel care nu are datorii la banca si are o casa a lui,o masina etc. acela este bogat, spre deosebire de cel care are aparent de toate, dar intr-o clipita poate sa piarda totul nemaiavand bani sa plateasca creditele. Sunt multe de spus.