View Single Post
Vechi 01.04.2012, 00:12:59
simona's Avatar
simona simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2005
Locație: italia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vasilica Vezi mesajul
Va rog sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre. Numele meu de botez este Vasilica Roxana. Am trecut intr-un timp foarte scurt prin mai multe greutati (mama operata de 2 ori, internari in Bucuresti, au decedat apoi doi membri ai familiei) si parca nu mai gasesc drumul... Am facut tot posibilul sa rezist, sa trec cu bine peste toate...dar am clacat. Simt ca m-a cuprins depresia, deznadejdea, teama....lucruri care inainte ma interesau, acum imi sunt indiferente.Am langa mine oameni minunati, dar parca acum nu ii mai vad...Mi-e greu sa vorbesc despre tot ceea ce simt, parca m-am ratacit pe undeva si nu mai stiu incotro sa o iau.Plang din orice, fac atacuri de panica....le constientizez, dar nu le pot controla. M-am decis sa merg si la medic...Ma sperie cumplit ideea ca depresia s-ar putea accentua sau as putea deveni dependenta de medicamente.
Stiu ca numai Dumnezeu ma poate ajuta sa ies din starea asta...Am inceput de azi sa citesc Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, Acatistul sf Nectarie si cativa psalmi.Simt deja o mare usurare, dar mi-e teama sa nu cad iar in deznadejde.Saptamana viitoare vreau sa merg la marturisit si sper sa imi gasesc linistea.Dar va rog, amintiti-ma si pe mine in rugaciunile voastre. In plus, daca ati trecut prin asa ceva sau daca stiti rugaciuni care mi-ar putea fi de folos, scrieti-mi!Multumesc si sa aveti o duminica binecuvantata!
Buna seara,poate nu sunt eu in masura sa dau sfaturi,dar nu incetati sa va rugati,BUNULUI DUMNEZEU,MAICUTEI DOMNULUI SI SFANTULUI NECTARIE.Sunt sigura ca va vor ajuta,o sa va trec si eu duminica viitoare in pomelnic,DOAMNE-AJUTA!