View Single Post
Vechi 01.04.2012, 21:56:01
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ionutt Vezi mesajul
am mers astazi la o biserica din afara orasului sa ofer parintelui cateva acastiste si o icoana; distanta fiind mare, am hotarat sa plec mai devreme, ora fixata fiind 1:10 si sa ajung acasa pe la 18:00. Cand era in statie a oprit o ocazie care m-a lasat la 300 m de biserica, iar cand am venit spre casa alta ocazie. Am plecat la 1:00 si am ajuns la 2:45. Multumesc sfantului Nectarie pentru ajutor!
Minunat si neintarziat ajutor! Sfintii nu trec cu vederea praznuirea, cinstirea ce li se aduce!

Mi-am amintit ca anul trecut am rugat o prietena din Bucuresti sa duca Sfantului Ioan Rusul un buchet de bujori, in ziua praznicului sau, la policlinica Polizu, unde se afla moaste ale sfantului. Nu i-am trimis bani inainte, urma sa-i pun prin posta atunci in acea zi. Luata de treburi la servici, nu am trimis imediat. Ma suna prietena si-mi spune ca a mers dar n-a gasit bujori, mai intai nu putuse ajunge... etc... diverse. Eu ii spun ca imediat merg sa pun banii in plic, ea, binenteles imi zice ca nu e musai sa-i trimit chiar atunci, dar eu voiam sa-i trimit chiar in acea zi. Merg, pun banii in plic si peste catava vreme, nu mult, ma suna si-mi spune ca a gasit florile ce le voiam!
Tot in acea zi am dus si la Cluj, la o biserica cu alt hram, bujori pentru Sfantul Ioan Rusul. Cand am ajuns, doamna de la pangar tocmai golea o vaza in care fusesera flori, din cate imi amintesc chiar bujori, si-mi zice: chiar acum ma gandeam ca oare nu vine cineva cu flori?
Sfintii ne arata ca se bucura atunci cand ii cinstim....si cumva ne fac sa intelegem toate acestea...

Last edited by Adriana Cluj; 02.04.2012 at 09:58:21.
Reply With Quote