Citat:
Īn prealabil postat de ionutt
am mers astazi la o biserica din afara orasului sa ofer parintelui cateva acastiste si o icoana; distanta fiind mare, am hotarat sa plec mai devreme, ora fixata fiind 1:10 si sa ajung acasa pe la 18:00. Cand era in statie a oprit o ocazie care m-a lasat la 300 m de biserica, iar cand am venit spre casa alta ocazie. Am plecat la 1:00 si am ajuns la 2:45. Multumesc sfantului Nectarie pentru ajutor!
|
Minunat si neintarziat ajutor! Sfintii nu trec cu vederea praznuirea, cinstirea ce li se aduce!
Mi-am amintit ca anul trecut am rugat o prietena din Bucuresti sa duca Sfantului Ioan Rusul un buchet de bujori, in ziua praznicului sau, la policlinica Polizu, unde se afla moaste ale sfantului. Nu i-am trimis bani inainte, urma sa-i pun prin posta atunci in acea zi. Luata de treburi la servici, nu am trimis imediat. Ma suna prietena si-mi spune ca a mers dar n-a gasit bujori, mai intai nu putuse ajunge... etc... diverse. Eu ii spun ca imediat merg sa pun banii in plic, ea, binenteles imi zice ca nu e musai sa-i trimit chiar atunci, dar eu voiam sa-i trimit chiar in acea zi. Merg, pun banii in plic si peste catava vreme, nu mult, ma suna si-mi spune ca a gasit florile ce le voiam!
Tot in acea zi am dus si la Cluj, la o biserica cu alt hram, bujori pentru Sfantul Ioan Rusul. Cand am ajuns, doamna de la pangar tocmai golea o vaza in care fusesera flori, din cate imi amintesc chiar bujori, si-mi zice: chiar acum ma gandeam ca oare nu vine cineva cu flori?
Sfintii ne arata ca se bucura atunci cand ii cinstim....si cumva ne fac sa intelegem toate acestea...