View Single Post
Vechi 22.09.2007, 12:36:59
bmd
Guest

Implicit

Lacu S ma abtin cu greu sa nu izbugnesc. Nu o fac pentru ca ori esti f. tinar ori esti....A da am spus ca ma abtin.
Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras? Mai pune mina pe o carte mai deschide ochii din cind in cind. Mai incearca sa nu inghiti ce ti se da ci sa judeci. In momentul intrarii in EU mai ai libertatea ciinelui in lant.Sau ai impresia ca se poate iesii oricind si ca poti sa faci altfel decit linia EU? Sau chiar crezi ca Romania a indeplinit cerintele de standard pt EU?:rolleyes: Numai tu probabil mai crezi lucrul asta. Am fi fost primiti oricum pardon inghititi oricum.
Pentru tine crestinii sint cei din Romania si aia f. putini un grup miculut din care faci tu parte. Daca ar fi asa nu s-ar mai lupta catolicii cu patimile ca aghiuta n-ar mai avea nevoie sa-i chinuie...fiind ai lui deja. Uita-te la secte astia se vindeca prin intrare direct si definitiv de alcolism de desfrinare ...de orice.
Si daca islamul nu umbla dupa banii nimanui. Islamul umbla dupa suflete.
Se pare ca nu prea ai iesit din cucuietii tai de vorbesti asa. Mai intra pe internet si pe alte pagini sa vezi daca exista sau nu cruce . Sau daca ea e pe o biserica catolica atunci nu mai este cruce?
Nu mai judeca tu lumea ca are cine.
Incep sa fiu convins ca esti un fesangiu prea ii faci lipsiti de importanta/pericol pe ai tai!
Reply With Quote