Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sau e posibil ca potopul sa fi fost doar local?
|
conform bibliei NU. Ca potopul sa fi fost local ar fi trebuit ca SINGURII oameni de pe intreg pamantul sa fi locuit intr-o SINGURA zona, si nu raspanditi pe alte continente. Chiar Biblia spune ca absolut TOTI oamenii au murit la potop, inclusiv TOATE animalele si TOATE pasarile. E absurd sa credem ca animalele si pasarile salbatice nu erau raspandite pe intreg pamantul ci numai intr-o singura zona:
"Și a zis Domnul: "Pierde-voi de pe fața pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc și de la târâtoare până la păsările cerului, TOT voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".(Geneza 6:7)
"Atunci a zis Domnul Dumnezeu către Noe: "Sosit-a înaintea feței Mele sfârșitul a TOT omul, căci s-a umplut pământul de nedreptățile lor, și iată Eu îi voi pierde de pe pământ" (Geneza 6:13)
"Căci peste șapte zile Eu voi vărsa ploaie pe pământ, patruzeci de zile și patruzeci de nopți și am să pierd de pe fața pământului TOATE făpturile câte am făcut".(Geneza 7:4)
"Și a murit TOT trupul ce se mișca pe pământ: păsările, animalele, fiarele, toate vietățile ce mișunau pe pământ și TOTI oamenii" (Geneza 7:21)
Asta ne arata ca potopul a fost la scara planetara. Doar nu crezi ca Biblia minte!? Doamne ajuta!