Subiect: Biblia si Noe ?
View Single Post
Vechi 02.04.2012, 21:04:44
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sau e posibil ca potopul sa fi fost doar local?
conform bibliei NU. Ca potopul sa fi fost local ar fi trebuit ca SINGURII oameni de pe intreg pamantul sa fi locuit intr-o SINGURA zona, si nu raspanditi pe alte continente. Chiar Biblia spune ca absolut TOTI oamenii au murit la potop, inclusiv TOATE animalele si TOATE pasarile. E absurd sa credem ca animalele si pasarile salbatice nu erau raspandite pe intreg pamantul ci numai intr-o singura zona:
"Și a zis Domnul: "Pierde-voi de pe fața pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc și de la târâtoare până la păsările cerului, TOT voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".(Geneza 6:7)
"Atunci a zis Domnul Dumnezeu către Noe: "Sosit-a înaintea feței Mele sfârșitul a TOT omul, căci s-a umplut pământul de nedreptățile lor, și iată Eu îi voi pierde de pe pământ" (Geneza 6:13)
"Căci peste șapte zile Eu voi vărsa ploaie pe pământ, patruzeci de zile și patruzeci de nopți și am să pierd de pe fața pământului TOATE făpturile câte am făcut".(Geneza 7:4)
"Și a murit TOT trupul ce se mișca pe pământ: păsările, animalele, fiarele, toate vietățile ce mișunau pe pământ și TOTI oamenii" (Geneza 7:21)
Asta ne arata ca potopul a fost la scara planetara. Doar nu crezi ca Biblia minte!? Doamne ajuta!
Reply With Quote