View Single Post
Vechi 03.04.2012, 04:45:27
Laura19
Guest

Implicit

"Este vreo frază mai potrivită decât genocidul poporului român ce face conducerea actuală a țării ? Nu așteptăm un răspuns, altceva așteptăm."

Foarte bine scrisa scrisoarea. Insa, credeti ca o va baga cineva in seama? Presedintelui, primului-ministru si celorlalti politicieni "romani" cu cetatenie, dar de nationalitate straina, nu le pasa de popor. Nu le pasa de viitorul Romaniei. Sunt slujile Satanei, nu aparatorii neamului si a credintei. Oricum, tot respectul ptr.cei care au scris scrisoarea, sper numai sa nu aiba probleme.

Cand am citit scrisoarea, mi-au venit in minte cuvintele Pr.Arsenie Boca:

„Conducerii de astazi nu ii trebuie manastire.
Ei au lasat cateva manastiri istorice si atat. Ei vor ajunge sa cuprinda intreg pamantul [si] vor conduce lumea. Pana atunci va fi bine de noi. Atunci se va vedea care este crestin adevarat, care [le] va rabda pe toate; care nu, va cadea in valul lumii“.

Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”.

„Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu.
Când își urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu.
Când și-l trădează, să se găteasca de pedeapsă.“
Părintele Arsenie Boca

Parintele facuse atunci altarul din padure si într-o predica spusese: „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”. Adica, prigoana vine din Apus acum, în vremurile noastre.
Reply With Quote