View Single Post
Vechi 22.09.2007, 15:34:23
GDI GDI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Marius, imi pare rau ca te supara ce scriu oamenii de aici din RO. Am urmarit posturile tale si sunt convins ca esti un tip de treaba. Dar:

1. [color=red] "Nu comparati cei citiva turci din Constanta cu orase intregi musulmane din occident!" [/color]
Nu te supara, inima mea este aici, in Romania. Permite-mi sa-mi pese intai de-ai mei.

2. [color=red] "In Germania se scot crucile din clase ca sa nu-i deranjeze pe musulmani! Se incearca proiecte de introducere a islamului ca religie in scoli." [/color]
Da, inima ta este in Germania. Si la noi este problema cu icoanele. Si oricum noua ne pasa de ortodoxie. Dupa ce-o sa rezolvam problemele din BOR si RO o sa ne "uitam si peste gard".

3. [color=red] "Se pare ca nu prea ai iesit din cucuietii tai de vorbesti asa." [/color]
Din aceeiasi cucuieti noua ne-a iesit si un Cleopa si multi altii. Tu poti sa dispretuiesti asta, eu n-o s-o fac. Eu sunt de 3 generatii la oras si nu dispretuiesc "cucuietii". Atitudinea asta de superioritate nu-i ceva frumos. Ca sa nu mai vorbim ca este total neortodoxa.
4. [color=red] "Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras?" [/color]
Sufletul, ca pe celelalte ni le-au cam luat de mult. :(

Reply With Quote