Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Ne apropiem de Sfintele Pasti, iar unii s-au pus pe galceava. Imi pare rau sa o spun. Am tot respectul si admiratia pentru Parintele Calistrat, dar cel care a scris scrisoarea (ma indoiesc ca sunt mai multi) nu are nimic duhovnicesc. Nu ma indoiesc ca spune adevarul, dar tonul nu poate apartine unei fete bisericesti. Cel putin eu refuz sa cred acest lucru. Cand vorbeste un om induhovnicit, iti vine sa intri in pamant de rusine si nu ai unde te ascunde fiindca ti se pare ca de fapt nu omul, ci insusi Dumnezeu te priveste si te judeca. Aici parca un mason se joaca cu mintile noastre pentru a ne razvrati unii impotriva celorlalti. Nu stiu pe cine acopera Parintele Calistrat, dar e un joc extrem de periculos. Iar daca intr-adevar, autorul scrisorii i-a fost candva ucenic parintelui, undeva pe drum s-a pierdut harul lui Dumnezeu. Si e mare pacat.
|
Mosh-Neagule draga, ce-i mason in textul acela ? Talk to me... Cine impotriva cui razvrateste acolo ? Hai sa dicutam ca oamenii, fara agitatii si vorbe aruncate aiurea - poate o fi asa ceva posibil pe forum. Eu am vazut materiale pe tema in limba romana si limba engleza si chiar imi dau seama ca este ceva mult mai grav decat la Rosia Montana; este vorba de transformarea a 600 000 de hectare din Romania intr-o catastrofa ecologica: http://youtu.be/1nVBv6RvS9s
Eu cred ca facem la masoneie mai multa reclama decat trebuie si asta e chiar mai periculos decat masoneria insasi... La urma urmei, tot oameni sunt si acolo; adunari ale nelgiuirii si ale virtutii sunt si fara, ci cu masonerie. Zic si eu, nu cunosc si nu sunt curios dar parca prea toti sunt masoni peste tot; nu mi se pare firesc... parerea mea dar nu despre asta discutam.
DACA ACEASTA POSTARE CU SCRISOAREA DESCHISA NU VA AJUTA CU NIMIC SI VI SE PARE ASA O GRESEALA, CERETI STERGEREA EI ! NU MA DERANJEAZA ! EU AM CREZUT CA FAC UN BINE.
"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții si toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (II Cor. 10, 4-5)
"De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit." (Tit 3, 10-11)
|