View Single Post
Vechi 04.04.2012, 19:52:36
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Vezi ca "ai scris adevarul" si cand m-am luat de "Profetul de Carton".
Ai inceput sa-l aperi si sa faci lugu-lugu pe langa el.
Sper ca te-ai mai trezit un pic la realitate.

Tu nu poti echidistant. Esti prea pasional si subiectiv. Cand "profetul" tau scria despre penticostali ca sunt cocina si grajd nu s-a mai trezit dreptatea in tine.

Iti repet, daca vrei sa nu-ti comentez postarile, inceteaza sa mai scrii despre mine!
Profetul de carton a scris despre penticostalism lucruri adevarate, exact ce spune si ortodoxia. Cand a spus ceva gresit in legatura cu ideile adventiste l-am contrazis, in rest nu ma interesa daca avea idei gresite despre ortodoxie atat timp cat si-a dat seama ca e un forum ortodox si nu e frumos sa ataci ortodoxia sau gazdele. Nu stiu de ce a fost banat, am mai spus ca nu inteleg intotdeauna deciziile adminului.
In plus, cum am mai spus de multe ori nici tie sau userilor eterodocsi agresivi nu le gasesc cea mai mare vina, ci gresitei administrari a forumului. Fiecare face atat cat ii e ingaduit, pe forum poate intra oricine. Si asta am mai spus, userii trebuie atentionati inainte de cateva ori, nu banati direct, pentru a se mentine o coabitare pasnica. Pentru ca nu are cum sa fie intelegere in legatura cu subiectele religioase, doar daca sunt numai ecumenisti, ori ortodoxia e cea mai putin toleranta fata de alte culte. De aceea trebuie din cand in cand atentionati unii useri ca sa nu uite ca sunt pe un forum ortodox si sa nu devina agresivi.
Despre tine nu am scris nimic neaevarat, am inteles din ce ai scris ca practici vorbirea in limbi in adunare, daca nu ma insel chiar tu ai spus-o. Sper ca s-a inteles ca eu cat si sursele ortodoxe si nu numai considera aceasta "vorbire" nu de la Duhul Sfant. Acum pot afla de ce ai atacat direct trei persoane pe acel topic?