View Single Post
Vechi 05.04.2012, 10:43:29
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Dar cine a facut aceasta profetie ?
Este f. adevarat ca in fata proorociilor trebuie sa avem mult discernamint dar fara a ne confunda cu scepticismul notoriu. Intre aceste extreme , ca sa zic asa, este o linie f. fina , aproape insesizabila , dar care de multe ori ne arunca in inselare, sau ridicol, decit a ne servi atentiei un subiect temeinic.
Mi-aduc aminte , acum vreo 6-8 ani a venit in Romania un calugar anonim, roman, si a inceput pe la nu stiu ce post de televiziune mai secundar (gen Realitatea sau Prima) sa informeze poporul ca in Romania va fi un f. mare cutremur peste vreo 2 luni (de la interviul lui) care va devasta tara .
Facea pe smeritul (asta a rezultat abia la sfirsitul celor 2-3 luni scurse)chipurile ferindu-se sa dea interviu, sa nu fie filmat, era in virsta(intre 60-65 ani) si motiva ca a avut o revelatie prin care Maica Domnului il atentiona ca gradina sa va fi pustiita de un cutremur.
A spus din ce minastire era , nu era nimic ascuns sau ocult , afara de retinerea lui de a da interviu iar treaba aceasta pica exact intr-un moment in care massmedia agita sau informa in mod constant dar periodic (ca si in zilele noastre dealtfel) publicul despre iminenta uni cutremur devastatator.
Se stie clar , cu o vechime a observatiei de vreo 250 de ani , sau poate si mai bine , ca in Romania periodic , la 40-50 de ani are loc un cutremur cu magnitudinea intre 6-7,5 si care de rugala face mari pagube.
Ei , va spun ca la data respectiva , adica la ziua aproximata a cutremurului, o zi de august, intre orele 03.00-04.00 ale diminetii , multi oameni de prin blocuri au iesit afara , luind de buna credinta pe parintele atonit roman , si asteptind sa se produca cataclismul . Care nu s-a mai produuus !

Desi asa cum va spuneam , parintele avea toate atuurile de a fi neindoielnic crezut . Si cind colo... ce sa vezi ! Mai sa nu ii mai crezi nici pe parintii atoniti sau ... sau mai ales sa fi cu mult discernamint fata de ceea ce-ti vine la ureche (in raport evident cu sursa raspindaca) si mai ales sa iti pui nadejdea si viata insasi in bunul Dumnezeu.

Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni cu insistenta mea dar in spatele multor intrebari de ale mele , sau afirmatii, stau lucruri, situatii sau documente absolut serioase prin prisma carora dialoghez si nici decum ignoranta sau neostoirea mea de "nevorbit".
Numai ca acum este o situatie deosebita , adica una in care m-am si explicat spre neechivocul discutiei si a intentiei , lucru care nu se intimpla de fiecare data si care duce la tot felul de interpretari sau polemici straine de mine !

Last edited by zaharia_2009; 05.04.2012 at 10:51:07.
Reply With Quote