Cu ajutorul lui Dumnezeu iarna a trecut, și cu ea și teama că sărmana de care am scris va muri de frig. Mă refer acum doar la fiică (Florența Maria se numește), căci de mamă nu mai știu nimic, deși am căutat-o la adăposturi și spitale. De altfel, pe ea nici n-am văzut-o personal (doar în fotografii), însă Florența ar fi vrut tare mult s-o găsească.
N-am reușit să fac prea multe nici pentru ea, pentru că n-a vrut să meargă la fundații sau așezăminte. Dorește să lucreze ca să poată duce o viață de om normal. Însă nu e în stare în primul rând fizic, chiar dacă psihic se comportă de multe ori ca o persoană sănătoasă. De câteva zile acuză dureri abdominale, care uneori o împiedică să meargă. Astăzi am mers cu ea la mânăstirea Christiana căutând ajutor, însă n-am aflat, iar durerile pe care le avea au fost mari, încât n-a mai putut merge și am chemat salvarea.
Au dus-o la Urgențe Floreasca (am mers cu ea), însă după ce i-au făcut niște investigații i-au pus un banal diagnostic de colită abdominală, trimițând-o la control în regim obișnuit. Or, ea nu are, bineînțeles, asigurare, așa că va trebui să plătească.
De aceea, apelez din nou la bunătatea voastră, căci e nevoie, pe lângă control medical, și de niște medicamente; nu știu dacă nu va trebui și operată.
Dacă se pune, cât-de-cât pe picioare, o să merg cu ea să-și facă acte și să încerc să-i obțin ajutoarele legale și ce drepturi mai are.
|