Citat:
În prealabil postat de stefan florin
ce vrajeala ieftina!Sincer! Ziua regelui Mihai si a uniunii netionale si a victoriei natiunilor! Amice tu NU stii istorie nici cat un elev de clasa a 8-a. Si iti spun asta ca un amic. M-ai documenteaza-te si pe urma mai vorbim. Vezi adevaratul motiv pentru care a inceput al 2-lea razboi mondial si cine sunt adevaratii invingatori ai razboiului...si mai vorbim.Tu il faci pe Mihai un adevarat Cid al Europei (sper ca ai auzit de Cid-vezi istoria Spaniei si razboiul ei contra maurilor), ceea ce nu e cazul. Daca romanii vor sa se intoarca la monarhie ...FIE...eu unul NU am nimic impotriva. Dar FARA MIHAI REGE. Sa aducem pe altul. El si-a pierdut acest drept. Ca sa nu m-ai zic ca a abdicat ca un las (si-a vandut abdicarea pe 30 de arginti: bani, tablouri, masini,etc).
|
Nu mai fii ridicol în a persista ca credulul în a-mi susține că eu nu știu, care știu istoria exactă ca un elev de clasa I-a, de la Dumnezeu și nu de la naivii sau minteresații care au rescris-o ca să-i facă pe plac unora cu multe clase ca trenul sau altora dintre 'marii' profesori universitari celebri, arhiconii ăia care bântuie mințile oamenilor. Nu mai fi prost crescut și nesimțit la nesfârșit că mi se acrește să mai discut cu tine de cât mă tot persiflezi cu prostiile tale citite de pe la cărturarii mistificatori ai evenimentelor și realităților. Eu știu și de la martori reali și se poate și deduce dacă citești printre rânduri ceea ce este scris folosindu-ți mintea primită... spre slava lui Dumnezeu.
Nu pricepi că eu sunt documentat și sigur de Adevărul? Îndoiește-te dumneata cât vrei și poate iar și iar o să tooooot vorbim după ce-mi vii cu tot felul de noi născoceli și întortocheli pistorice... recitite de tine.
Adică ești și diabolic ca să susți ca noi românii trebuie să renunțăm la regele nostru cel smerit și sfânt și erou creștin al întregii lumi și să ne aducem pe altul? Nu ți-e rușine?
Du-te ți-am zis și te spală pe cap cu ideile tale moștenite de la flașnetarii roșii până nu te... Doamne apără și păzește ca să nu mă rog să-l prăjești în suc propriu, în prostiile pe care le toot debitează ispitindu-mă, căci doar știi Doamne că nu-s ale lui și nici adevăr n-au și nici măcar o sămânță de grâu în ele ci doar insolență și ceartă și scandal! Iartă-ne Doamne dialogul... că încep să nu mai rezist cu acest pârâș mincinos de cea mai joasă speță... care-l posedă pe sărmanul meu coleg și prieten.
Dacă tu crezi că e nimic viața celor 1000 de studenți pentru care a abdicat lăsânduțși mărirea regală când putea foarte bine să plece fără să semneze nimic, fiindcă se luaseră după el căci era în grevă regală, și se aflau în beciurile securității și că tablourile din propria lui casă primite în semn de respect și apoi moștenite ar putea fi ale comuniștilor care confiscau totul zicând că li se cuvine lor, pentru că furaseră alegerile din '47... înseamnă că ești un... n-aș vrea să rostesc... ești un păcălit și otrăvit de cântecul flașnetei roșii. V-am zis să nu vă jucați... că o să vă doară când veți cunoaște pe Adevărul... deci fiți cinstiți și nu mai tooot acuzați ca să ucidă careva pârâții!.. căci pârâții e sfinți uneori.