View Single Post
Vechi 06.04.2012, 23:46:40
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Da,diversele conduceri fac rau . Crede-ma ca il uram din toata inima pe iliescu,si totusi,pentrui mine a fost ca un balsam sufletesc ,rugaciunea de la sf Liturghie ,pentru conducatorii tarii,indiferent cum s-ar numi el.Atunci mi-am dat seama ca raul are un nume ,ca el nu se numeste iliescu sau basescu ,ci ca raul cel mare este in noi,si el se cheama : URA .
Eu sunt unu. Dar daca multiplicam ura cu 20 de milioane , vom avea o tara care isi uraste destinul,in loc mai degraba sa se pocaiasca,si sa aiba incredere in Dumnezeu
Daca noi ne vom ruga pentru cei care nu ii agream, atunci linistea va patrunde in sufletul nostru,lumina se va imprastia prin multimea credinciosilor , si Dumnezeu ii va lumina si pe acesti prea lumesti conducatori.
Prin incredere ,astfel miscam lucrurile
Aceasta e puterea lui Dumenzeu ,imprastiata prtin Biserica.

In alta ordine de idei,in VT , Dumnezeu face ca sortii sa cada pe David,si acesta sa fie ales imparat ,deci Dumnezeu nu e strain de conducatori.
Foarte frumos raspuns, va multumesc, numai un om care a urat si apoi s-a pocait poate raspunde cum ati raspuns d-voastra, probabil ca altii nu au urat in viata lor, si din aceasta cauza nu ii pot intelege pe ceilalti, doar un pacatos care s-a intors la Hristos poate lamuri pe unul care este inca intr-o stare de nepocainta cum sunt eu, se vede trairea adevarata si din felul cum ati raspuns si din lamuriri, si din lipsa de ironie si de jignire, in fine, eu ies

Va multumesc pentru raspunsuri, ies ca e tarziu si deranjez.
Reply With Quote