View Single Post
Vechi 02.09.2006, 01:27:29
Dodi Dodi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliecata2003
...Credinta mea ma tine in viata si gandul ca Dumnezeu isi va duce aminte si de mine intr-o buna zi si minunea mea se va implini.
Catalina draga, am convingerea ca vei avea nu unul, ci o multime de copii care sa-ti umple casa si viata. Fiindca oricare ar fi piedicile, la Dumnezeu totul este cu putinta... Iti spun sincer ca m-au impresionat mult mesajele tale; se vede ca-ti doresti asta cu toata fiinta. Eu nu vad in jurul meu decat femei preocupate de cariera, de felul in care arata, de locul unde-si vor petrece concediul... si daca incerci sa le vorbesti despre familie, imediat te eticheteaza ca fiind "demodata" (ceea ce mi s-a si intamplat, de altfel).
Daca esti din Bucuresti, incearca sa treci intr-o zi pe la manastirea Radu-Voda. Am citit si am auzit multe despre minunile (recente!) ale Sf. Nectarie Taumaturgul. Eu insami i-am simtit ajutorul si binecuvantarea, exact atunci cand aveam mai mare nevoie. In acatistul sau (pe care ti-l pot trimite daca vrei) se spune la un moment dat "Bucura-te, dezlegare a pantecelor neroditoare/ Bucura-te, ca usurezi durerile nasterii cand mamele te cheama in ajutor/ Bucura-te, vazandu-i pe pruncii care primesc la botez numele tau"...
Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti ajute!
Reply With Quote