View Single Post
Vechi 08.04.2012, 01:56:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ce s-o mai lungim atat,daca se respecta perioadele de abstinenta propuse de BO pt perioadele de post,zile de post,zile liturgice samd nu se ajunge la 'teroarea' de a avea copii cat o echipa de fotbal.
Afirmatiile de genul asta au inceput ca o gluma insa din pacate au sfarsit prin a fi luate in serios de cei care nu prea stiu cu ce se maninca chestii ca fertilitate, perioada de fertilitate, etc.

Tu chiar crezi ca intr-un an de zile toate perioadele fertile se suprapun exact cu perioadele de post sus amintite?

E suficient sa nu se suprapuna o singura data intr-un an, si avand in vedere si energia care se aduna de la postul prelungit la extrem, poti spune ca da, si cu perioadele dese de post poti avea echipa de fotbal.

Citat:
La fel si cu mancatul...Cineva ma intreaba de ce nu ma asez cu ei la masa,desi era 9:30 pm!!!! Le-am raspuns candid,ca dupa aceasta ora toate alimentele se depun sub forma de depozite de grasime,deoarece in urmatoarele ore nu voi consuma aceste calorii,drept urmare ma voi ingrasa.
Esti sigura ca nu e ora 22 sau poate 19? :)

Citat:
Atunci persoanele in cauza,au inceput sa rada cu gura pana la urechi...Ahhhhh,pai de ce nu fac fitness si sala?Ca ei asa fac,mananca ce vor,cat vor si la ore interzise,dar ei fac sala in fiecare zi vreo 2 ore...
Mie imi pare un timp pierdut,sa fac efort fizic artificial,sa transpir intr-o sala cu mai multi si sa schimbam aparatele transpirate intre noi.Daca nu mananci la ore tarzii asa-i ca nu-ti mai trebuie sala?Sau refuzi sa manaci ca un porc cantitati industriale?
Sa stii ca efortul fizic este bun si pentru sanatate in general nu doar pentru slabit.
Reply With Quote