View Single Post
Vechi 08.04.2012, 17:54:52
darkage darkage is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.04.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Lăudat fie Isus!Tot așa pățești la fiecare relație pentu că(se pare) așa ai fost crescut: numai să primești, fără să oferi nimic, fără să suferi. Toate dorințele ți s-au împlinit de-ndată, fără împotriviri și n-ai fost preocupat să creezi nimic; ca urmare tu mereu ai trecut peste fiecare situație (ca de la sine) la următoarea ca un consumator, fără să prețuiești bunurile din mâna ta, fără să dai inimii răgazul de a simți, de a evalua valoarea sentimentală a bunului.

La fel și în cadrul fiecărei relații pe care ai traversat-o și pentru care n-ai suferit nicicum și pentru care n-ai ”plătit” nimic, nimic nu te reține pentru că nu ai nici o referință la care să raportezi ceea ce posezi; toate sentimentele au ”un preț” izvorât din faptele care stau în spatele lor, din care sentimentele rezultă.
Problema pe care din fericire ai conștientizat-o e gravă, dar nu disperată tocmai pentru că ai depistat-o înainte de a avea urmări grele; vei avea enorm de lucru cu tine însuți de-a lungul timpului, lucru pe care ar fi bine dacă l-ai împărtăși duhovnicului tău cât de curând.
Cred, de asemenea, că pentru o diseminare și revigorare a sentimentelor, citirea din cartea ”Viețile sfinților” cred că te-ar ajuta mult.

P.S. Scuză-mă pentru cuvintele pe care n-am avut cum să nu le folosesc ca să transmit sincer ce cred. S-ar putea să greșesc eu, și-atunci te rog să mă ierți și promit că șterg ce-am scris.
Nu sunt suparacios, nu sterge nimic, pentru ca poate fi folositor si altei persoane ce vede forumul, doar ca nu este cazul meu, in orice relatie am pus suflet si m-a afectat orice mica gresala si intodeauna am fost si sunt de parere ca as trece peste orice pentru inaltarea relatiei. Eu pun foarte mult pret si pe relatia pe care o am, si pe persoana de langa mine, si crede-ma daca as putea, as face chiar ORICE sa nu o pierd. Intelegi? De aceea consider aceasta o problema, chiar imi doresc relatia aceasta, fata de langa mine, dar totusi sa am asa o problema? si de aceea intreb aici si chiar m-ar bucura un raspuns potrivit deoarece vreau sa imi salvez relatia, chiar vreau sa raman cu ea.
Reply With Quote