View Single Post
Vechi 08.04.2012, 23:34:15
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu sunt de acord ca nu a facut nimic, ba tocmai ca a facut lobby pentru tara lui tuturor din strainatate dar nu l-a bagat nimeni in seama, pentru ca eram sub rusi si nimeni nu vroia sa se puna rau cu rusii nici englezii nici americanii, fiind aliati in razboi, o putere in lume, fiindca eram o tara mica si nimanui nu ii pasa de noi si fiindca se stabilise inainte ca Romania va fi sub sfera de influenta sovietica, deci strainii nu s-au amestecat. Mihai nu a dus-o bine, a fost mereu cu gandul la tara lui si poporul lui, indurerat toata viata ca si-a pierdut tara, cum credeti ca este sa traiesti printre straini toata viata, stiind ce rau o duc compatriotii tai si tu sa fi legat la maini sa nu poti face nimic pentru ei? Este foarte trist ce s-a intamplat. Si lobbyul pentru ca sa intram in NATO si UE tot Mihai le-a facut!

Cine este de vina decat rusii pentru regimul de exterminare si comunistii romani? Doar ei! nu Mihai i-a exterminat!
doamna, m-ai lasati cu lobby-ul facut de Mihai. A fost egal cu 0...asta in cazul in care a facut ceva pentru tara (acel lobby). In NATO si UE am fost bagati cam cu "forta", asta pentru ca aveau nevoie de noi, nu pentru ca am fi meritat. Ce armament modern avem noi? Ce avioane? Acele MIG-uri care cad precum mustele cand dau de frig? Cu acele EPAVE luate de la englezi? S-a facut referendum (asa cum ar fi trebuit) in legatura cu intrarea tarii in UE? Nu! Oare de ce? Asa ca nu m-ai maximizati meritul lui Mihai. Asa de mult i-a fost lui Mihai dor de tara incat nici macar nu si-a invatat copii limba romana. In 1990 fetele lui nu stiau o boaba romaneste. Lui Mihai i-a fost dor poate de privilegiul pe care l-a avut in tara (titlul de rege), dar de romani...NU CRED! Daca vreodata Romania s-ar intoarce la monarhie ar fi bine sa aduca un alt rege...cum ar fi un membru al casei imperiale a Japoniei. Mihai a abdicat si NU m-ai are dreptul (si nici nu merita), NICI EL SI NICI URMASII LUI (cititi actul de abdicare)