Ai mai deschis parca subiecte de genul asta, ba sa nu vorbeasca cutare, ba sa fie banat cutare, etc.
Ca sa nu mai vorbim de aceeasi stare de confuzie voita, indignare pentru niste extreme evidente iar acolo unde este bun simt dar greu de pus in practica - ca de ce zice ala asa, ca nu se stie, doar Dumnezeu stie si pastreaza secret ce e moral si ce nu in chestiunea cutare ca apoi sa pedepseasca cum stie el mai bine.
Exista cateheze, exista conferinte, carti - dar nu pentru tine din moment ce nu-ti bate nimeni la usa sa te lamureasca pe tine persona, nu-ti cumpara carti si nu deschide in locul tau pentru informare alte site -uri decat forumul.
Pentru tine exista doar forumul si toate parerile in afara de a ta, nu sunt bune.
Daca nu te intereseza sau te frustreaza anumite subiecte, nu deschizi topicul ii lasi pe altii sa-si bata capul.
Simplu, nu?
Oricum morala nu te intereseaza, dupa tine "fiecare face ce vrea", Dumnezeu este undeva intr-un plan indepartat, ia stai, nu mai bine sa fiu eu propriul meu Dumnezeu si sa fac cum imi vine mai bine, mai usor, mai comod, mai lipsit de suferinta (chiar si daca de verticalitate morala)?
Daca ai tinut post pana acum ...te clatini cam tare pe picioare taman inainte de finish.
Daca n-ai tinut, incearca macar acum, poate poate..
Last edited by AlinB; 10.04.2012 at 12:30:36.
|