Citat:
În prealabil postat de sophia
E usor sa stai pe forum
|
Corect. Valabil și pentru tine. Mai greu e cu abținerea..
Citat:
E usor sa stai pe forum si sa-ti bati joc de toti, fara a scrie ceva util
|
Ce te face să crezi că tu nu faci același lucru? Eu unu zic că fiecare decide în dreptul său ce e util și ce nu.
Citat:
Nu m-ar deranja daca ar scrie din experienta lor, sau din scripturi, din legile date de BOR
|
Și pe mine mă deranjează multe pe lumea asta, că așa am eu mintea întunecată și plină de egoism. Dar oare e bine să dăm pe față toate pretențiile proprii?
Citat:
Un singur lucru: si Iisus a suferit cat a fost om, pe pamant. Si el a plans, a avut dureri, etc. Si el s-a vaitat la Tatal. "De ce m-ai parasit?" Si el a fost om.
Si a si inteles suferinta altora: boli, neputinte, suflete triste. A inteles si respectat totul. Nu a batjocorit, nu a dat cu piatra. A ajutat concret.
|
Ia și tu exemplu atunci. Uite, eu încerc. Aș vrea să-mi iasă. Sunt sigur că și ceilalți încearcă. Dar hai să nu ne mai "mângâiem" atât cu cuvinte de dulce.
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)
|