Citat:
În prealabil postat de ioanna
Fundatia GBV Romania (ce apartine Cultului Evanghelic din Romania) care a colaborat cu trustul Adevarul la acest proiect de editare a Bibliei in perioada pascala, distribuie gratuit Biblia asta prin misionarii ce ne bat la usa. Exact cartea asta am primit-o acum cativa ani, o am in biblioteca. Singura diferenta e ca pe coperta nu era pusa crucea, in rest, e identica, inclusiv cromatica . Cred ca a editat-o fundatia respectiva si le-au oferit-o gratuit celor de la Adevarul,sa le-o distribue si promoveze :)
|
Ar fi prea frumos din partea GBV Romania ... dar e posibil.
Eu ma rog ca si fundatiile ortodoxe sa arda de dorinta de a pune Biblia Ortodoxa in mainile fiecarui roman.
Campania cu Jurnalul National este imbucuratoare dar cred ca a avut drept target romanii mai instariti: nu oricine isi permite sa dea peste un milion de lei pe o Biblie. E drept, are probabil poze, harti, indicatii. Dar cu 120 de lei e cam scumpa.
Este necesara o campanie care sa vizeze si oamenii cu resurse financiare limitate. Si ei au nevoie de mantuire.
Dumneavoastra credeti ca exista suficient interes ca Biblia Ortodoxa sa ajunga la fiecare crestin din Romania?
Eu cred ca sunt posibilitati de a se tipari Biblia Ortodoxa si a se distribui la preturi modice sau chiar gratuit.
Mai e necesara doar pasiunea pentru o Romanie care sa citeasca Cuvantul lui Dumnezeu si sa-l implineasca.
Doamne ajuta!