Subiect: Reguli
View Single Post
Vechi 23.09.2007, 11:48:18
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Imi doresc atat de mult sa merg la biserica(si merg)...am copilul cu autism si e si hiperkinetic ce e de facut in situatia mea caci nu am cu cine sa il las(si vrea la Doamne Doamne)...sau ma gandesc nu e si biserica ei e numai a celor sanatosi?...azi de dimineata am fost in biserica era mai putina lume a stat mai linistita apoi am incercat Sfanta Impartasanie a luat-o nu a scuipat...eu ascult slujba si sant si cu ochii dupa ea deci sant obisnuita,si consider ca chiar daca mai merg prin biserica cand toti ceilati stau inchinati,eu am grija ei sa nu deranjeze,sant sigura ca IIsus Hristos cu toti Sfinti si Maicuta Domnului sant alaturi de mine,si se bucura ca eu sant acolo.
...dupa o ora am plecat ca nu mai statea cuminte si se facea aglomerat...multumim lui Dumnezeu ca am reusit a intram in sfanta casa al Lui...mergem la biserica cu nadejdea ca intro zi sa avem bucuria de a ne vindeca,mergem sa ne intarim in credinta...si merg ca fetita sa se obisnuiasca ca si eu la randul meu sa imi gasesc linistea ceea ce cu totii avem nevoie...
astea sant gandurile mele de mama care vi le impartasesc si voua...si credinta noastra e din ce in ce mai mare(SI MANTUIREA O VOM AVEA) cu cat ii iubim pe cei din jurul nostru asa cum sant.

Credeti ca un copil ar mai face istericale daca ar fi sanatos?...normal ca daca ai avea un copil fara probleme ai face instructajul inaite de a pleca de acasa,si chiar de e mai obraznicut din fire cu timpul daca il duci mai des in Sf casa a lui Dumnezeu,copilul se va linisti si va invata regulile(deci toti avem un inceput),deci trebuie sa avem rabdare asa cum dealungul timpui Dumnezeu a vut rabdare cu noi si nu ne-a prapadit caci santem asa cum santem. Mai am un baiat de 12 ani care sta cuviincios acolo in dreptul barbatilor...dar e linistit si intelept...si-mi salta inima de bucurie...dar vreau sa va spun un lucru daca fetita mea nu era asa bolnavioara poate nu ajungeam niciodata la Biserica caci ea imi arata drumul spre mantuire, asa ca ori de cate ori auziti un copil tipand sau razand in biserica sau obraznic nu il judecati si cautati mantuirea alaturi de el...caci el este un exemplu viu, caci cel rau exista...si aplecativa si inchinativa si va rugati ca sanatatea acestui copil sa vina de la Sfantul Duh si ascultati slujba preotului cu smerenie caci toate vin de sus....acesti copii exista dar nu se deosebesc caci au fizicul normal si chiar nici parintii nu stiu ce au copilul si vin cu copilul de a cauta raspunsuri.

Doamne ajutane!
Reply With Quote