View Single Post
Vechi 12.04.2012, 14:47:05
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Si inca ceva ! Daca am vreun ton de mustrare in ceea ce am zis ,chiar fata de fratii ortodoxi, care sunt socati poate de modul cum sunt combatute invataturile sanatoase ale ortodoxiei, atunci nici eu nu sunt in iubire. Pentru ca cine iubeste nu judeca pe nimeni .
Cine iubeste stie sa tina si canoanele ,caci le tine din iubire si nu din obligatie,si nu i se par o greutate .Si tot asa ,el stie si sa vorbeasca si celor care ,prin logica,combat unele aspecte ale acestor obiceiuri bune ,pe care nu le inteleg.
Cine iubeste,nu pierde sufletele,ci le castiga,cu rabdare si cu exemplu propriu,pe cale virtutii.
Sunt multe mesaje cu totul deosebite. Iata si unul dintre ele. Frate Iustin, mesajul asta ar trebui citit si recitit de mai multe ori ca sa ajunga si la inima, nu doar pe buze.

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
daca multi dintre voi spuneti ca respectarea acestor canoane ,sunt o corvoada,un sacrificiu ,o durere ,atunci ce sa mai inteleaga cei care nu le respecta ? Daca ar vedea bucuria pe fetele voastre cand postiti ,atunci nu ar mai fi asa speriati de ele...
E adevarat ca un timp, dupa ce ne-am hotarat sa ne curatam de patimi si sa ne schimbam modul de viata, respectand canoanele, ni se pare intr-adevar o corvoada. Mai tarziu, insa, nici nu mai stim cand ne-am asezat in genunchi, iar citirea unei catisme sau a mai multora ni se pare "floare la ureche", in timp ce altadata si 5 minute ni se parea enorm de mult. Cat despre post, gandul ca ii dam ficatului iarasi sarmale, tochitura, miel la cuptor, parca ne sperie si ne intristeaza ca ne luam ramas bun de la o stare generala de bine...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 12.04.2012 at 16:15:30.
Reply With Quote