View Single Post
Vechi 12.04.2012, 15:20:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu e asa ca sunt o mincinoasa care nici macar nu stie unde e cipul cu pricina? Pai postarea unei radiografii ar lamuri lucrurile.
De 6 luni de zile, de cand intretii acest topic, ai refuzat publicarea unei fotografii cu asa-zisul cip, insa sustii in continuare ca sistemul sanitar se degradeaza prin infiltrarea serviciilor secrete, ba mai mult, faci afirmatii defaimatoare la adresa medicilor:

Citat:
M-am gandit mult la ceea ce ai scris. Problema e mai complicata decat pare. Medicul nu are niciun interes sa puna niciun dispozitiv nimanui. El are de ales intre a-si pierde serviciul si a implanta celui in cauza ceea ce s-a stabilit de catre serviciile secrete: dispozitive pentru supraveghere sau ceva mai aparte, pentru disidenti, ca aud ca se practica deja si la case mai mari... E suficient sa-ti spui CNP-ul si medicul poate afla in ce mod sa te trateze in functie de datele de care dispune.

Doua persoane din familia mea lucreaza in sistemul sanitar. Te asigur ca n-au fost contactati de serviciile secrete pentru implanturi cu "cip". N-am spus ca tulburi lumea cu aiureli, am spus ca prietena ta are nevoie de ajutor de specialitate, pentru a depasi acest moment ce o afecteaza in mod direct si care indirect, te afecteaza si pe tine, facandu-ti rau. Chiar nu te-ai gandit niciodata ca poate nu are dreptate si ca poate sufera de o tulburare obsesiv-compulsiva? Ea intr-adevar crede, sunt convinsa ca ea crede, din ceea ce tu ai relatat asa reiese, dar asta nu inseamna ca e si adevarat ceea ce ea isi inchipuie. Siguranta si certitudinea ta in povestea asta nu o inteleg.

Citat:
Nu e asa ca sunt o mincinoasa care nici macar nu stie unde e cipul cu pricina?
M-ai inteles gresit, cand am spus ca "in mentalul ei s-a modificat pozitia cip-ului, de la dinte, in nas, apoi obraz si cine stie unde-l va mai pune, pentru ca nu poate si tare ma tem ca nici nu vrea sa se elibereze de el, complacandu-se in postura de "victima a sistemului" . Nu te-am facut mincinoasa. Din povestea prietenei tale am inteles ca initial a avut pasta in sinus pe care ea a asemuit-o unui microcip, dupa si-a curatat lucrarea,insa in timpul operatiei a auzit "un corp strain" in apropierea nasului, iar dupa cateva luni, ne-ai spus ca vrea sa se opereze in strainatate, pentru ca simte ca are "ceva" in obraz, deci in mentalul ei, cip-ul a "migrat".

Last edited by ioanna; 12.04.2012 at 16:08:04.
Reply With Quote