View Single Post
Vechi 15.04.2012, 20:38:21
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Fie ca Mantuitorul nostru sa asculte rugaciunile pentru Patricia-Diana-Maria!
Doamne ajuta!

Fara sa stiu unde am ajuns, azi am participat la slujba in biserica unde au slujit parintele Arsenie Papacioc si Adrian Fagetenu, in Filea de Jos, in apropierea Clujului inspre Turda...
Citisem candva ca parintele Arsenie Papacioc, dupa ce a iesit din inchisoare a slujit la Filea de Jos, dar am uitat... iar de parintele Adrian Fageteanu nu stiam. La sfarsitul slujbei preotul a anuntat ca anul acesta se va inalta acolo o troita in amintirea celor doi mari duhovnici.
Eu am ajuns acolo, intamplator, soacra nepoatei mele a impartit Sfintele Pasti in satul ei natal, Filea de Jos, si asa am aterizat si eu pe acolo.
Oameni foarte frumosi am vazut acolo, taranii aceia cu bun simt despre care vorbeam odata... In biserica barbatii stau in fata, iar femeile stau in spate. Vazandu-ma straina au fost foarte atente si ospitaliere, poftindu-ma mereu sa ma asez inainte de a se aseza ele... Cum ziceam, bunul simt acela care se gaseste din ce in ce mai rar altfel, la oras nu prea il intalnim.... Biserica micuta, modesta dar foarte ingrijita, cu cimitirul in jur, asezata pe deal, doi preoti tineri dar tare buni, unul venit tocmai din Australia ca sa-si vada parintii a venit sa slujeasca de sfintele sarbatori alaturi de preotul satului, schimband la sfarsitul slujbei care o vorba cu fiecare om pe care-l miruiau, intrebandu-i ce mai face unul, cum mai merge treaba, etc, apropiati de oameni...Biserica plina de oameni, batrani, tineri, copii, acestia jucandu-se pe iarba din jurul bisericii, foarte frumos a fost.
Reply With Quote